Colegiul Național Decebal Deva - Primaria Deva
Colegiul Național Decebal Deva - Primaria Deva

Primăria Municipiului Deva

Performanța decebaliștilor este apreciată de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Deva.

Timeea Alecsia Băluș și Călin Ervin Ilieș sunt elevi ai Colegiul Național ,,Decebal” din Deva, care au obținut rezultate foarte bune la concursurile și olimpiadele școlare naționale, reprezentând cu cinste comunitatea noastră.

Primarul municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea a recompensat cei doi elevi, pentru efortul depus și pentru exemplul pe care îl dau colegilor și comunității – atât cu diplome, cât și cu un premiu simbolic de 1000 de lei fiecare, aprobat prin HCL nr. 237/2018.

Alecsia Timeea Balus a promovat examenul Evaluare Națională- 2018 cu media generală 10 si pe parcursul gimnaziului a obtinut premii si mențiuni la etapele județene și naționale a olimpiadelor școlare.

Ilies Calin Ervin este elev în clasa a XI a si a facut parte din echipa națională de dezbateri care a reprezentat România la cea mai prestigioasă competiție de dezbateri din lume care a avut loc la Zagreb. Călin s-a remarcat la etapele naționale ale olimpiadelor de Economie si Dezbateri academice, obținând premii si mențiuni.

Felicitări !

Administrația publică locală continuă să sprijine acțiunile menite să asigure un învățământ de calitate și tot confortul necesar pentru elevii școlilor din municipiul Deva, pentru că educația lor reprezinta cheia dezvoltării societății noastre!