„LabelFrancEducationˮ – o nouă performanță a profesorilor şi elevilor decebalişti

Ministerul Afacerilor Externe al Franței, prin Hotărârea din 30 august 2018, a acordat colegiului nostru diploma „LabelFrancEducationˮ.

Ne bucură această recunoaştere a meritelor elevilor şi profesorilor Colegiului Național „Decebalˮ din Deva. Este o recunoaştere a calității ȋnvățământului francofon la colegiul nostru. Diploma „LabelFrancEducationˮ reprezintă un certificat de garanție a calității ȋnvățământului bilingv francofon de excelență.

În perioada următoare la colegiul nostru, Ambasada Franței ȋn România şi Institutul Cultural Francez va organiza o festivitate de premiere şi va fi dezvelită o plachetă pe care este inscripționat, ȋn limba franceză şi limbă română textul:

Lycee du programme du baccalaureat a mention bilingue francophohe/Liceu inclus ȋn programul de bacalaureat cu mențiune bilingv francofonă.

„LabelFrancEducationˮ este o marcă a calității decernată de Ministerul Francez al Afacerilor Externe unităților şcolare străine care desfăşoară un ȋnvățământ bilingv francofon de excelență.

În intreaga lume, 285 de unităti de ȋnvățământ dețin acest titlu de excelență, din care 13 colegii naționale din România.

Felicitări profesorilor şi elevilor lor!