COLEGIUL NAȚIONAL "DECEBAL" DEVA

~ Forum intern destinat discuțiilor despre activitățile școlare din această instituție ~
Acum este Dum Iun 04, 2023 3:03 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: EXPECTING THE [UN]EXPECTED la Cluj!
MesajScris: Joi Iun 14, 2012 6:03 am 
Neconectat

EXPECTING THE [UN]EXPECTED la Cluj!

Trupa de teatru a Colegiului Na?ional ‘Decebal’ Deva, a participat la Festivalul Na?ional de Teatru în limba englez?, ‘COME WITH US TO DRMALAND’, în perioada 8-10 Iunie 2012, la Cluj Napoca.

Piesa a fost una originala, intitulata ‘EXPECTING THE [UN]EXPECTED’.
Dup? o c?l?torie lung? cu trenul, am ajuns vineri, 8 Iunie la Cluj, preg?ti?i ?i ner?bd?tori pentru a pune in scen? piesa în ziua urmatoare.

Casa Radio. Sâmb?t?. Ora 12. Plini de emo?ie ?i entuziasm, gata sa d?m tot ce e mai bun, am urm?rit cumin?i piesa colegilor de la Ocna Mure?. Am început s? sim?im presiunea competi?iei. Reflectoare, lumini, un public numeros ?i un juriu preg?tit s? aprecize prezentarea scenic?, costumele ?i actorii.

Aranjarea decorului. Prezentarea. Intrarea în scen?. Piesa original? a fost scris? chiar de noi, elevii Bohatere? Amalia, Cârneanu Teo, Zaha Vladimir, Hagea Andreea, M?niceanu Ramona, Ghergu Lorena si Theodor Vulcan împreun? cu doamna profesoar? Alexandra Posta.

A fost conceput? ca o pies? despre o pies?. Greutatile prin care trec actorii, replici uitate, decoruri pierdute, ambi?ie, certuri, dar ?i apreciere, întelegere ?i aplauze la scena deschisa. Via?a de actor.

Duminic?, ziua premierii. Ne-am prezentat, fiind siguri c? vrem sa aducem acas? cât mai multe diplome. Am fost pl?cut surprin?i de premiul acordat colegei noastre Andreea Hagea, pentru BEST STAGE PRESENCE. Nu s-au terminat felicitarile cand auzim: ‘Vulcan Theodor-BEST SUPPORTING ACTOR’- Eram în culmea fericirii. Premiile nu s-au oprit aici. Am primit cu multa bucurie PREMIUL JURIULUI-JURY’S PRIZE, ?i imediat premiul III pentru cea mai buna echipa de teatru-BEST ACTING TEAM.

Anul viitor? COME WITH US TO DRAMALAND!

Teodora Cârneanu, 10 A

prof.dr. Marin Florin Ilie?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 2