Stimati candidati,

Pentru înscrierea ON-LINE la examenul DELF Elev vă invităm să consultați « Protocolul sanitar » și să completați formularul: 

https://forms.gle/STB8upnKjaUpMVB49

Dupa completarea acestui formular, este necesar sa ne trimiteti pe contact.timisoara@institutfrancais.ro  următoarele documente (ÎMPREUNĂ), scanate sau poză:

1. Certificatul de naștere sau cartea de identitate sau pașaportul CANDIDATULUI – ne interesează partea care cuprinde numele și prenumele completdata și locul nașterii. Este important ca aceste informații să fie completate și procesate corect pentru că vor fi menționate pe diplomă.

2. Dovada achitării taxei de examen

Coordonatele bancare sunt:

Institutul Francez din Romania – Timisoara

bd. C. D. Loga nr 46

Cont in lei: RO 34 BRDE 360 SV 0746 806 3600

BRD-GSG Timisoara, SWIFT : BRDEROBU

(se vor menționa la detalii ordin de plată: numele și prenumele candidatului, nivelul examenului și orașul centrului de examen; exemplu: Popescu Ion/ A2 Elev/ Deva)

Tarife DELF Elev:

DELF A1 : 180 lei

DELF A2 : 255 lei

DELF B1 : 335 lei

DELF B2 : 365 lei

Înscrierea este validată NUMAI după completarea formularului on-line și după primirea celor 2 documente (împreună) menționate mai sus.

Informații suplimentare despre formatul examenelor și exemple de subiecte pot fi consultate la : https://www.france-education-international.fr/delf-dalf/delf-junior-scolaire

Rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru informații suplimentare.

Cu stimă,

Inscriptions Cours et Examens
Institutul Francez Timişoara
contact.timisoara@institutfrancais.ro  

Tel: 0256490544