Colegiul National Decebal - Deva

Colegiul National Decebal - Deva

EMail Imprimare

Lista de evenimente

Eveniment 

Titlu:
Întâlnire de 40 de ani pentru "PROMOŢIA CENTENARULUI"
Data:
18.06.2011 - 18.06.2011 
Categorie:
Alte Activitati

Descriere eveniment

Întâlnire de 40 de ani pentru "PROMOŢIA CENTENARULUI" 

Dragii noştri profesori

Dragi colegi 

PROMOŢIA CENTENARULUI  vă invită cu respect, emoţie, nostalgie şi speranţă în oraşul adolescenţei noastre - Deva -sâmbătă , 18 iunie 2011 ora 11 la LICEUL DECEBAL  la revederea, după 40 de ani de la absolvire . 

Sperăm că ne veţi onora cu prezenţa dumneavoastră, că vom face o fotografie cu bătrânul nostru liceu - acum COLEGIUL NAŢIONAL DECEBAL - la a sa 140-a aniversare. 

PROMOŢIA CENTENARULUI  îşi propune un program, adaptat la condiţiile actuale. Liceul este în reparaţie. Daca vor fi săli de clasă disponibile vom putea intra "la clasă", daca nu, avem o variantă de rezervă - capela şi sala de prezentări a liceului (interesante şi cu un farmec aparte). Apoi vom merge la un local în apropiere pentru a continua poveştile despre şi cu profesori, Feţi Frumoşi si Ilene Cosînziene de acum 40 de ani sau cu părinţi ori bunici de azi, asortate după dorinţa fiecăruia cu sau făra bucate. Fiecare comandă şi plăteşte pentru sine. Însoţitorii sunt bineveniţi în această parte a programului. 

PROMOŢIA CENTENARULUI  va adăuga şi alte propuneri pentru seara de sâmbătă sau pentru ziua de duminică. Folosiţi E-mailurile: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  ; Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  ;  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  pentru a comunica orice informaţii, fotografii, filme, etc.. şi neapărat datele de contact - prenume,nume,[nume in liceu], adresa, telefon,email - în măsura în care doriţi să le faceţi cunoscute colegilor pentru o baza de date de care vom beneficia cu toţii.

 

Sperăm că nu vom rata bucuria de a raspunde - cei care mai suntem - PREZENT  !

 

PROMOŢIA CENTENARULUI