Colegiul National Decebal - Deva

Colegiul National Decebal - Deva

EMail Imprimare

Lista de evenimente

Eveniment 

Titlu:
GALA OLIMPICILOR ROMANI, 16.11.2009
Data:
16.11.2009 - 16.11.2009 
Categorie:
Rezultate

Descriere eveniment

 

Gala olimpicilor români, 16.11.2009    

     
           Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovarii organizează luni, 16 noiembrie 2009, ora 14.00, în Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor , festivitatea de premiere a olimpicilor români laureaţi la concursurile internaţionale pe discipline.
           În cadrul acestei gale, vor fi recompensaţi 80 de elevi care au obţinut în anul 2009, 90 de medalii de aur, argint şi bronz sau menţiuni la olimpiadele internaţionale sau regionale (juniori şi seniori) de matematică, filosofie, geografie, chimie, fizică, informatică, limbă română, limbă maghiară, astronomie şi astrofizică. De asemenea, vor fi premiaţi cei 108 profesori care i-au pregătit, precum şi cele 50 de şcoli din care provin laureaţii.

           Eleva Iordache Francesca din clasa IX F si doamna profesoara Nicoleta Nicula vor fi premiate in cadrul acestei gale pentru performanta deosebita obtinuta la concursul international de limba si literatura romana, 2009. In cadrul acestei festivitati va fi premiata si scoala noastra, alaturi de alte scoli de prestigiu din tara. Este pentru al treilea an consecutiv cand decebalistii urca podiumul acestei gale iar numele scolii se inscrie in lista elitelor scolilor romanesti.