Colegiul National Decebal - Deva

Colegiul National Decebal - Deva


Un nou ȋnceput!

Dragi elevi, acest an școlar reprezintă pentru cei mai mici, care sunt cuprinși de o stare necunoscută a noutății și a ineditului, o primă legătură cu cartea, o treaptă urcată pe un drum de lumină, iar pentru cei din clasele următoare, noi trepte  ce- i  ȋnalță  an de an, spre stălucirea culturii, științei și  cunoașterii, prin care își conturează personalitatea, valoarea și utilitatea în societate.  Să aveți convingerea că  școala vă pregătește pentru viață, punând în valoare întregul vostru potențial intelectual și afectiv și că aceasta este definitorie ȋn evoluția voastră.  Aveți tot sprijinul cadrelor didactice, care vă vor îndruma și în acest an școlar, ca și până acum, cu aceeași dăruire, dublată de profesionalism, fiindcă  numai astfel se păstrează lumina vie și creatoare a educației, care cultivă demnitatea umană.

Stimați părinți, doresc să vă asigur că vom face tot ce ne stă în putință  pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră  educaționale. Școala noastră oferă un spațiu educativ sigur, o bază materială modernă, un corp profesoral de elită, care promovează valori precum: adevărul, încrederea, responsabilitatea, seriozitatea , competitivitatea și performanța.

Mă adresez acum dumneavoastră, stimați colegi, mulțumindu-vă pentru dăruirea și profesionalismul de care dați dovadă an de an, felicitându-vă pentru contribuția la rezultatele foarte bune la învățătură și purtare, la olimpiadele  și concursurile școlare, la examenele naționale și vă doresc în continuare sănătate și multă putere de muncă!prof.dr. Marin Florin ILIEŞ

       Directorul Colegiului Naţional „Decebal”