Colegiul National Decebal - Deva

Colegiul National Decebal - Deva

comunicat-Scoala Studio PDF Imprimare Email

Şcoala Studio-Marea Britanie

 

 

Doi elevi ai Colegiului Național „Decebal” din Deva au participat în perioada 2-6 noiembrie a.c. la o vizită de studiu la Şcoala Studio, ȋn Marea Britanie, într-un proiect care le dă posibilitatea să-și îmbogățească cunoṣtinṭele de economie și să deprindă, încă din liceu, abilitățile care să îi ajute să devină manageri de top.

Rareș Fărcaș (clasa a XII-a) și Alexandru Resiga (clasa a XI-a) vor fi în Marea Britanie în perioada 4 – 7 noiembrie și vor vizita firme de exerciṭiu, vor vedea în mod practic ce înseamnă managementul unei companii și vor putea aplica cunoștințele dobândite în școală în mediul privat.

Colegiul Naṭional “Decebal” din Deva este unul dintre beneficiarii proiectului “TOP Management V-NV”. Proiectul, prin activitӑṭile pe care le desfӑṣoarӑ, urmӑreṣte creşterea capacităţii elevilor cu rezultate academice bune şi foarte bune, din regiunile Vest şi Nord-Vest, de a se integra pe piaţa muncii în poziţii manageriale de top sau în cercetare şi inovare, şi astfel, de a participa activ la dezvoltarea societăţii bazate pe cunoaştere prin transferul excelenței din şcoală către mediul privat, transfer dezvoltat în cadrul firmelor de exerciţiu.

Ȋn acest proiect sunt implicaṭi 20 de elevi „decebaliṣti”, coordonaṭi de cӑtre profesorii Elena Lupșa, Olivia Nițescu ṣi Florin Ilieș.

 

Urmăriți aici clipul video. ( Trebuie sa fiți conectat la Facebook , cu acelasi browser ! )

 

 

prof.dr. Marin Florin ILIEŞ

 Directorul Colegiului Naţional Decebal din Deva