Colegiul National Decebal - Deva

Colegiul National Decebal - Deva

Comunicate presă

Calendar Evenimente

<<  Noiembrie 2014  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Vizitatori

Avem 105 vizitatori online

Chestionar 1

Esti suporterul echipei:
 

 
Există o zi importantă în luna septembrie, o zi de mare sărbătoare spirituală. Este prima zi de şcoală dintr-un nou an şcolar, ziua când, se deschid larg porţile Colegiului Naţional „Decebal″, iar inimile multora dintre noi vibrează de bucurie, de nerăbdare şi de emoţie.

Dragi elevi,
La început de nou an şcolar, doresc să vă transmit  tuturor  urări de succes în ascensiunea voastră  spre cunoaştere şi desăvârşire spirituală.  Cei aflaţi la început de drum sperăm să descopere valenţele eterne ale spiritului  decebalist  şi să fie mândri, împreună cu familiile lor, că aparţin acestui prestigios colegiu.

Stimaţi părinţi,
Rezultatele instituţiei noastre vă aparţin, deopotrivă şi dumneavoastră. Atât noi, profesorii, cât şi dumneavoastră, părinţii, luptăm pentru acelaşi vis: acela de a-i face fericiţi şi întelepţi pe copiii noştri, de a-i educa pentru a putea extrage forţa din fragilitate, zâmbet din lacrimi, experienţa de viaţă din succese şi înţelepciune din eşecuri.

Profesorilor care slujesc această şcoală şi se risipesc cu dăruire pentru modelarea tinerelor generaţii le doresc  multă sănătate şi realizări deosebite în demersul lor educativ.

prof.dr. Florin ILIEŞ

            Directorul Colegiului Naţional „Decebal”