COLEGIUL NAŢIONAL “DECEBAL” DEVA

~ Forum intern destinat discuţiilor despre activităţile şcolare din această instituţie ~
Acum este Lun Aug 26, 2019 4:01 am

Ora este UTC + 3
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: La standarde europene
MesajScris: Joi Sep 08, 2011 11:07 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Lun Feb 16, 2009 8:33 pm
Mesaje: 923
La standarde europene

Primăria Municipiului Deva este beneficiarul proiectului “Reabilitarea ansamblului de clădiri şi echiparea infrastructurii educaţionale a Colegiului Naţional Decebal Deva” , finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 ”Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de Intervenţie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă, care va fi implementat în perioada aprilie 2010 – mai 2012 la Deva.
Valoarea totală a proiectului este de 9.376.459,93 LEI din care valoarea finanţării nerambursabile (din Fondul European de Dezvoltare Regională) este de 7.356.907,04 LEI.

Prin implementarea acestui proiect se doreşte asigurarea unei infrastructuri de educaţie adecvată unui proces educaţional eficient şi modern în Colegiul Naţional Decebal prin reabilitarea, extinderea clădirilor şi dotarea cu echipamente specifice.

Recepţia lucrărilor de reabilitare cuprinse în proiectul mai sus amintit, la clădirea gimnaziului, a avut loc luni 5 septembrie a.c. Festivitatea de dare în folosinţă a clădirii va avea loc luni 12 septembrie a.c. la ora 9.00 , cladirea gimnaziului- intrarea din strada Andrei Saguna.

Primii beneficiari ai acestei investiţii vor fi elevii de gimnaziu. In prima zi de şcoala, cei mai mici decebalişti vor fi primiţi în spatiile de invatamant modernizate la standarde europene de utilitate si functionalitate care inlesnesc conditiile optime de desfasurare a procesului instructiv-educativ.
La finalizarea lucrărilor, toţi elevii decebalişti vor beneficia de un sediu complet modernizat, cu spatii de invatamant concepute dupa standardele europene de utilitate: laborator de informatica-multimedia cu acces nelimitat la Internet, cabinete de specialitate dotate cu materiale didactice, sală şi terenuri de sport complet modernizate.

Autorităţile judeţene şi locale ale administraţiei publice şi Inspectoratul Scolar al Judeţului Hunedoara au susţinut şi susţin acest proiect, convinşi de faptul că în sistemul educaţional preuniversitar românesc, Colegiul Naţional „ Decebal “ din Deva este o instituţie de educaţie de elită care creează toate condiţiile necesare pregătirii tinerilor pentru viitor, la standarde europene.

Prof.dr. Florin Ilieş
Directorul Colegiului Naţional „Decebal ” Deva

_________________
Toate cele bune,

prof.dr. Marin Florin Ilieș


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 3


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica ataşamente în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron