COLEGIUL NAŢIONAL “DECEBAL” DEVA

~ Forum intern destinat discuţiilor despre activităţile şcolare din această instituţie ~
Acum este Vin Mai 24, 2019 6:28 pm

Ora este UTC + 3
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Şedinţa Comitetelor de Părinţi
MesajScris: Vin Mar 19, 2010 1:10 am 
Neconectat

Membru din: Mar Mar 16, 2010 9:59 am
Mesaje: 1
Stimaţi părinţi
În data de 24.02.2010 ora 17, în sala „EUROPA” a Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, a avut loc a doua şedinţă cu preşedinţii Comitetelor de Părinţi din unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Hunedoara, în care domnul Isac Alin, delegat la precedenta şedinţă să participe la Adunarea Generală a Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, a prezentat informaţiile culese.
Se doreşte ca pentru fiecare unitate de învăţământ să se înfiinţeze legal o Asociaţie a Părinţilor care apoi să formeze Asociaţia Judeţeană care va adera la Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi şi va face parte din Regiunea Vest. Pentru aceasta este necesar ca fiecare Asociaţie interesată să adere la Asociaţia Judeţeană să prezinte propuneri, pentru minim 5 puncte, care să constituie obiectul activităţii acestei Asociaţii. Aceste propuneri trebuie prezentate la următoarea şedinţă programată în data de 24.03.2010. Se poate studia pe site-ul Ministerului Educaţiei la secţiunea Părinţi statutul Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, http://federatieparinti.edu.ro/.
Există propunerea ca fiecare elev din unităţile de învăţământ care fac parte din Federaţia Naţională să achite o taxă de 1 leu/semestru cu repartizarea banilor astfel: ½ la Asociaţia Judeţeană, ¼ la cea Regională şi ¼ la Federaţia Naţională. Mai există propunerea ca fiecare unitate de învăţământ afiliată să cotizeze cu o sumă fixă, de exemplu 50 lei/Asociaţie, care să nu depindă de numărul de elevi în ideea că fiecare Asociaţie are acelaşi drept de vot.
În unele judeţe sunt deja infiinţate aceste Asociaţii Judeţene şi din cotizaţii este plătit un reprezentant care are birou în cadrul Inspectoratelor Şcoalare Judeţene.
Vă rog să vă exprimaţi opiniile în legătură cu cele prezentate şi să veniţi cu propuneri.
Vă mulţumesc.
Preşedinta Asociaţiei de părinţi din cadrul Colegiului Naţional „Decebal” Deva


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 3


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica ataşamente în acest forum

Căutare după:
Mergi la: