In cursul lunii decembrie elevii ciclului gimnazial au fost antrenati in mai multe proiecte de parteneriat avand ca tema Sarbatorile de iarna. Roadele muncii noastre incep sa se vada abia acum, pe adresa institutiei noastre incepand sa soseasca plicurile cu diplome. Haideti sa le trecem in revista: 1. Concurs national "Iarna la romani" - parteneriat cu Liceul Teoretic "Tudor Vladimirescu" din Draganesti-Olt, perioada 15.12.2009 - 15.01.2010. Am participat cu 6 lucrari de creatie plastica (desene si felicitari) si literara (scrisori adresate lui Mos Craciun). S-au obtinut urmatoarele premii: - Cimpean Roxana - clasa a VI-a B, Rosca Razvan - clasa a VII-a D - premiul I, creatie plastica; - Neagu Vlad - clasa a V-a A, Omota Karina - clasa a VII-a D - premiul I, creatie literara; - Doicaru Miana - clasa a V-a A, Heger Iulia - clasa a V-a B - premiul al II-lea, creatie literara. 2. Concurs national "Miracolul sarbatorilor de iarna" - parteneriat cu Grupul scolar industrial Baia-de-Fier, jud. Gorj, perioada 1.10.2009 - 15.12.2009. Am participat cu 2 lucrari de creatie plastica. S-au obtinut urmatoarele premii: - Avram Bianca - clasa a V-a B, Rosca Razvan - clasa a VII-a D - premiul I. 3. Concurs interjudetean "Mirajul copilariei" - parteneriat cu Scoala cu clasele I-VIII nr. 2 Marasesti, jud. Vrancea, perioada 1.11.2009 - 30.01.2010, Am participat cu 4 lucrari de creatie plastica si literara (scrisori adresate lui Mos Craciun). S-au obtinut urmatoarele rezultate: - Oltean Iulia - clasa a V-a A - premiul I, creatie plastica; - Morosanu Teodora - clasa a VII-a D - diploma de participare, creatie plastica; - Dubariu Diana - clasa a V-a D, Pitea Octavian - clasa a VI-a B - premiul al III-lea, creatie literara.
Felicitari tuturor si mult succes in noul semestru! prof. Angela Jurmoni
|